Blog

Oplev nostalgien med sange fra Højskolesangbogen

Har du for længst glemt, hvilke sange der blev sunget i din barndom og ungdom, så kan du få genopfrisket dine minder fra den velkendte bog, Højskolesangbogen. Denne bog er den allermest udbredte bog med sange i Danmark og hører også under vores kulturarv. Sangbogen indeholder sange indenfor mange kategorier og er med tiden kommet i flere udgaver.

Få Højskolesangbogen hjem til dig selv

Måske har du en ældre version af Højskolesangbogen liggende et sted derhjemme, men ønsker at opgradere den. Bogen er nemlig kommet i ikke mindre end 19 udgaver, siden den så dagens lys. Højskolesangbogen handler om fællessang, og man kan finde nogle af de vigtigste sange i den danske kultur.

Giv Højskolesangbogen til en, du holder af

Højskolesangbogen er næsten et must på hylderne i de danske hjem. I hvert fald, hvis man holder af danske sange og fællessang. Hvis du i forvejen kender en hel del til bogen, så kan det være, at dine børn eller børnebørn måske skal have den nye version. For det er også vigtigt at lære dem om hele Danmarks sangbog. Den 19. udgave af denne vigtige sangbog kan du for eksempel købe på bog-ide.dk og glæde en eller flere, du holder af. Til den ældre generation vil denne bog med stor sandsynlighed også vække glæde som gave.

Er det snart jul, så kan du med fordel give denne bog i gave, så I fælles kan synge de velkendte julesange sammen. Julesange og dansen om juletræet er en del af den danske tradition, derfor er bogen oplagt at hive frem i denne glade tid.

Derfor er det sundt at synge

En anden grund til, at du bør anskaffe Højskolesangbogen, er, at det er så hammersundt at synge. Fællessang inklusiv. Når man synger sammen, kan det give en følelse af fællesskab, ro og glæde. Og det er der skam noget om. For når man synger, så sker det faktisk i kroppen, at man udløser lykkehormoner. Sang har faktisk enormt mange fordele, som både påvirker vores fysiske krop, men også den mentale. For nogle kan det virke som ren terapi at synge. De grunde gør da helt sikkert, at man får lyst til at hive Højskolesangbogen frem og gå i gang med at synge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *